Etkinlikler / "Akdeniz Havzasında Üçüncü Sektör" konulu konferans gerçekleştirildi.
"Akdeniz Havzasında Üçüncü Sektör"  konulu konferans gerçekleştirildi.

26.08.2011

Yalova Üniversitesi Çatışma Çözümleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ve Mustafa Cenap Aydın’ın konuşmacı olarak katıldığı “Akdeniz Havzası’nda Üçüncü Sektör” adlı konferans Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Niyazi Eruslu’nun da katıldığı konferansı öğretim üyeleri ve idari kadro yöneticileri izledi. Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi Koordinatörü Gülgönül Bozoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı konferansta, Mustafa Cenap Aydın Akdeniz Havzası’nda bulunan ülkeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Mısır ve Libya’da son zamanlarda meydana gelen gelişmeleri ayrıntılı biçimde değerlendirdi ve Türkiye-İsrail ilişkileri ile Vatikan konusunda bilgiler sundu. Ardından C. Aydın davetlilerden gelen soruları yanıtladı. Sonrasında Rektör Prof. Eruslu günün anısına Mustafa Cenap Aydın’a logolu fincan takımı takdim ederek teşekkür etti.

26.08.2011 12:00 / 27.08.2011 12:00