Etkinlikler / YÜÇAM Çalışma Masaları Sertifika Programı Başlıyor

YÜÇAM ÇALIŞMA MASALARI SERTİFİKA PROGRAMI BAŞLIYOR!

11 Mart 2013 tarihinde faaliyetlerine başlayacak olan YÜÇAM Çalışma Masaları, YÜÇAM bünyesinde kurulacak olan çalışma gruplarıdır. Her masa belli bir coğrafi bölgeyi ya da çalışma alanını temsil edecektir. Her masanın bir danışman hocası ve bir öğrenci başkanı olacaktır. Masalar haftada bir saat danışman hocalarla birlikte toplanıp, temsil ettikleri bölgeye dair güncel gelişmeleri takip edecek ve kısa bültenler hazırlayacaklardır.
Üyeler bağlı bulundukları bölgeden bir ülke seçip, o ülke konusunda uzmanlaşacaklar ve her hafta sorumlu oldukları ülke hakkında güncel durum değerlendirmesini sunacaklardır. Bu değerlendirmeler aylık raporlar halinde birleştirilerek ve aylık Uluslararası İlişkiler Güncesi isimli bültenle yayınlanacaktır. Ayrıca, her ay bir masa ilgilendikleri bölgeyle ilgili, danışman hocalarının moderatörlüğünde, kendi aralarından seçecekleri panelistlerle bir panel düzenleyecektir.
Programa en az iki dönem devam eden öğrencilere YÜÇAM tarafından düzenlenen sertifika verilecektir.

YÜÇAM ÇALIŞMA MASALARI
Avrupa Masası