Etkinlikler / YÜÇAM Çalışma Masaları Sertika Programı'nın 2013 Güz Dönemi Başlıyor!

‘YÜÇAM ÇALIŞMA MASALARI SERTİFİKA PROGRAMI’NIN 2013 GÜZ DÖNEMİ BAŞLIYOR!

11 Mart 2013 tarihinde faaliyetlerine başlayıp, 2013 Bahar dönemini 29 Mayıs 2013 tarihinde yapılan öğrenci forumuyla başarılı bir şekilde tamamlamış olan YÜÇAM Çalışma Masaları’nın 2013 Güz dönemi 24 Ekim’de başlıyor.

YÜÇAM Çalışma Masaları’nda her masa belli bir coğrafi bölgeyi ya da çalışma alanını temsil eder. Her masanın bir danışman hocası ve bir öğrenci başkanı vardır. Masalar haftada bir saat danışman hocalarla birlikte toplanıp, temsil ettikleri bölgeye veya çalışma alanına dair bir konuyu tartışır ve kısa bültenler hazırlar.

Üyeler bağlı bulundukları masayla ilgili bir konu seçip, inceledikleri konu hakkında değerlendirmeler sunarlar. Bu değerlendirmeler birleştirilerek Uluslararası İlişkiler Güncesi isimli bültenle yayınlanması hedeflenmektedir.

Programa en az iki dönem devam eden öğrencilere YÜÇAM tarafından düzenlenen sertifika verilecektir. Masalar tüm Yalova Üniversitesi öğrencilerine açıktır.

YÜÇAM ÇALIŞMA MASALARI

Avrupa Masası