Etkinlikler / YÜÇAM Konferansı: The Role of Energy in Turkey-Iran Relations
Yalova Üniversitesi Uluslararası Çatışma Çözümleri Araştırma ve Uygulama Merkezi düzenleyecek olduğu The role of Energy relations in Turkey-Iran Relations başlıklı konferans 07 Mayıs 2014 saat 14:00da MYO Konferans salonunda olacaktır.

Konferansımıza tüm Yalova Üniversitesi personeli ve öğrencileri davetlidir. Önceki dönemlerde YÜÇAM çalışmalarına katılmış olan öğrencilerin ise sertifikalarını alabilmek için bu konferansa katılımı zorunludur.
14.05.2014 00:00 / 14.05.2024 00:00