Yorum Haber > > > Alternatives Dergisi'nin İlk Basılı Sayısı
Alternatives Dergisi'nin İlk Basılı Sayısı
15.12.2010

2002 yılından bugüne internet ortamında yayınını sürdüren Doç. Dr. Kenan Dağcı yönetimindeki  uluslararası ilişkiler dergisi Alternatives'in ilk basılı sayısı yayınlandı. Kış 2010 sayısı olan Cilt 9, Sayı 4'ten itibaren Alternatives dergisi yayınını hem internet ortamında, hem de Yalova Üniversitesi Çatışma Çözümleri Uygulama ve Araştırma Merkezi YÜÇAM yönetiminde basılı olarak sürdürecektir. Derginin internet baskısına www.alternativesjournal.net adresinden, basılı sayılarına ise YÜÇAM ile irtibat kurularak erişilebilir.

15.12.2010 11:00 /